sunnuntai 27. elokuuta 2017

Oriflamen aloitus

Istun Kairatemppelin penkissä ja kuuntelen asiaa hyvinvoinnista, ihonhoidosta ja Oriflamesta, miettien että miten tässä näin kävi?! Istun siis helluntaiseurakunnan tiloissa ja mietin että onko tässä jotain uskonnollista. No ei ollut ei, vaan ihan käytännön syistä tapahtuma oli järjestetty kyseisessä paikassa.

Se miten olin päätynyt sinne, on pitkä tarina jota ei kukaan jaksa lukea. Lyhyesti se meni niin että erinäisten välikäsien jälkeen päädyin viestittelemään Teija Portin kanssa Facebookissa ja hän kutsui minut tilaisuuteen.

Minua oli yritetty rekrytoida useampaan otteeseen vuosien saatossa mutta aina vastaus oli napakka EI ja niin se oli nytkin - tavallaan. Hoin kuin jotain mantraa mielessäni ja taisin ääneenkin hokea, juuei tämä ei ole minun juttuni vaan jatkan firmassa jossa olin ollut jo nelisen vuotta.
Mutta niin se vain jossain kohtaa livahti suusta:"No joo mie otan edustajan tunnukset, mutta en sitten ala myymään mitään vaan vain itselleni ja tyttärelle tilaan!" Tämä oli niitä kuuluisia "viimeisiä sanoja"

Pikkuhiljaa tai noh, mitä tuota valehtelemaan edes itselleni, homma nykäs mukaansa vauhdilla.
Vuosi 2017 koitti niin päätin edellisvuoden lopun empimisen jälkeen jättää toisen firman vähemmälle ja keskittyä Oriflameen. Jotenkin kaikki palaset vain loksahteli paikalleen ja olo oli hyvin kotoisa, tänne minä kuulun.

Teijan ja minun yhteistyö tuntui heti semmoselta, että meillä on ajatukset ja fokus samoissa asioissa ja niinpä oli helppo ja mukava lähteä tekemään tätä.
Kun sitten mun mukaan rekrytoitui vielä aivan huippuporukkaa jo Teijan olemassa olevaan porukkaan, niin olin korviani myöden rakastunut tekemään just tätä. Yhdessä tekeminen on vain mulle se iso juttu, olen tiimipelaaja viimeiseen asti ja kun tiimin kanssa on hauskaa niin kaikkihan sujuu kuin leikki.

Meidän ohjenuora Teijan kanssa on se että teemme asioita rennolla otteella, unohtamatta kuitenkaan tavoitteellisuutta. Kummankin tavoite on että vielä joku päivä me elätämme itsemme Oriflamen tekemisellä.

Tiimissä on paljon ns itselleen tilaajia, on edustajia jotka myyvät lähipiirille, on myös niitä jotka ovat laittaneet tavoitteen lähteä rakentamaan omaa tiimiään. Meidän porukka on monen kirjavaa ja se tuokin sen suolan tiimiin.

Suoramyyntiä olen tehnyt isommalla ja välillä vähemmän isommalla volyymilla jo syksystä 2012 lähtien. Firma jossa aiemmin tein, jäi kuvioistani pois Oriflamen löytymisen myötä. Uskomattoman mukavaa oli puuha sielläkin, mutta jotenkin Oriflame tuntui omaltani.

Mun elämästä ei puutu vauhtia, eikä vaarallisia tilanteita ja ei, en itse niitä hae vaan ajaudun mitä oudoimpiin tilanteisiin tai mulle sattuu jotain kummallista.
Koomisia tapahtumiakin sattuu ja otan lähes kaiken muutenkin huumorin kautta.

Viimeisin koominen tapahtuma oli kun hukkasin puhelimeni, kotona. Aikani etsittyäni laitoin Facebookin kautta kaverilleni viestiä että soitatko mulle kun en löydä puhelinta.
Kaveri soitti aika tovin jälkeen tuumaten:"Meni vähän aikaa kun en löytänyt puhelinta! Sanoin miehelle että soitatko mun puhelimeen että löydän sen ja voin soittaa Maaritille että seki löytää omansa"

Tarkoitukseni ei ole tehdä tästä täysin kosmetiikkaan keskittyvää blogia, toki sitäkin sivutaan. Ajatus on että hippasen päiväkirjatyyliin kerron omasta elämästäni johon Oriflame kuuluu isona osana. Enemmän tämän tarkoitus on kertoa mitä tapahtuu milloinkin mun Oriflame elämässä, unohtamatta tätä muutakaan elämää tässä rinnalla. Miestä (jonka kanssa muuten tänään tuli 30 vuotta yhdessä täyteen) ja meidän 16 vuotiasta tytärtä.

Olen miettinyt blogin uudelleen aloittamista jo pitkään, aikanaan kirjoitin blogia joka oli täysin keskittynyt omaan elämääni ja aika pitkälti se kääntyi myös siihen että puin siellä ikäviä asioita joita sattui elontielle juuri niihin aikoihin.
Oma sairastamiseni (crohnin tauti) oli pahassa vaiheessa ja äitini sairastui vakavasti, lopulta menehtyi sairauteensa.

Kun tuo blogi meni niin raskassoutuiseksi niin päätin lopettaa sen kirjoittamisen ja aina välillä miettinyt uudelleen aloittamista, mutta nyt vasta aika oli kypsä näin kahdeksan vuoden jälkeen.
Kirjoittaminen on kuitenkin aina ollut osa minua, silläpä nyt tähän palasin.
Kirjoittaa en osaa oikein, enkä edes yritäkkään...täällä törmäät yhdyssana virheisiin, pilkut ei ole oikeissa paikoissa ja kolmea pistettä näet paljon. Jos ne kestät niin tervetuloa mukaan seuraamaan =)2 kommenttia:

 1. Hauskasti kirjoitit ja kiva tarina.
  Täällä yksi sisustukseen huratanut blogin kirjoittelija paikkakunnalta. Olet niin touhukkaan oloinen, etten tiedä mitä vielä tällä sarallakin keksitään. Meitä pohjoisessa bloggaavia ei varmaan ole kauhean paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista =)
   Vauhtia piisannut sen verran että nyt vasta ehdin palaamaan blogin pariin.
   Käynpäs tässä viikon aikana tutustumassa sinunkin blogiisi.

   Poista

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...