lauantai 16. syyskuuta 2017

Elämäni titteli

17.9.2001 klo 06:14 mie sain elämäni tittelin - ÄITI!
Rakas tyäreni, ainokaiseni näki päivänvalon tuolloin. Hän tulikii semmosella rytinällä ja vauhila maailmaan ettei tosikaan. Mie heräsin yöllä 3:20 kun meni vedet ja empä ihan heti arvannu että vajaa kolme tuntia siitä, mulla on nyytti sylissä.

Olihan se huikia muutos elämään ko 35 vuotta oli vain itestään vastuun kantanu ja senki aika ajoin heikohkosti, yhtäkkiä sulla on se avuton nyytti siinä ja on sun vastuulla kaikki.
Yllättävän kivuttomasti näin jäläkikätteen mietittynä kaikki meni, nyt tuo nyytti on upee 16 vuotta täyttävä nuori neiti josta mie oon äärettömän ylypiä!
Täsähän mun kuuluis nyt sanoa että mie oon onnistunu kasvatuksessa ja ollu hyä äiti ko tyär on niin fiksu...mutta jo vainki mie sanon että mun kasvatuksesta huolimatta tyär on fiksu. ;)

Sweet Sixteen trinsessat lähtivät juhlistamaan synttäreitä, ostin heille jengisormukset, tikkarit, päivänsankarille karkkituusin ja lasten skumppaa. Noh sai hää oikeesti muutakin, mutta ilme oli näkemisen arvoinen vastanottaessa =D
Koko illan oli sormukset kuulema sormessa pysyneet.
Trinsessa jengisormukset sweet sixteen trinsessoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...