tiistai 19. syyskuuta 2017

Joskus hommat vain luistaa niinkö rasvattu...Jovainki sen huomaa että on syksy, mun rakastama vuodenaika! Mulla on syksylä tapahtunu oikiastaan tosi monia elämän suuria asioita...tuon siipan kanssa lähimä samalle polulle syksyllä, tyär synty syksyllä, siinä net suurimmat!
Sitten mun elossa on aina jotain ihan erilaista vauhtia syksyllä, aikanaan lähin PartyLiten kelkkaan syksyllä ja samoin tähän Oriflameen aika jämptisti vuos sitten...syksyhän se sillonki.

Taas on iso vaihe pykälässä ja kokoajan tapahtuu uutta...ja mie oon niin into piukilla että ei paremmasta väliä!
Tänään tiistaina met istahimama palaveeraamaan Antellin kahviossa Sampparissa Teija, mie ja sitten aivan ihana lifestyle bloggari Sanna. Teimä yhteistyödiilin jonka mie uskon kantavan pitkälle ja isosti! Sanna on urheilullinen, kaunis nainen joka kirjoittaa blogissaan terveyteen, hyvinvointiin sekä kauneuteen liittyvistä asioista.
Pysykäähän kuulkaa kuulolla Sannan blogissaki, Sanna testaa meiän tuotteita ym.
Life by S blogin kirjoittaja SannaHuomena met istamaha sammaan kahvilaan palaveeraan Tarja Ylianttilan kanssa. Ensinnäki ihana nähä piiiiiiiiiitkästä aikaa ystävä jo sieltä kakara ajoilta ja sitte se miten tää liittyy työkuvioihin.
Tarja on ammatiltaan maskeeraaja ja toiminu vuoskausia Suomen isoimmissa teattereissa, elokuvissa ja kouluttanu maskeeraajia. Hää on lupautunu pitämään meiän edustajille koulutusta, huomena katoma asiaa tarkemmin, mutta jo se tieto että tää toteutuupi, antaa hommalle siiiiiiiivet heh

Eikä siinä vielä kaikki...
Perjantaina varmistu jotta meille tulee omat toimitilat Sampokeskukseen, aaaaaaaettä mie tykkään!
1.10. meillä on oma tila missä met voima meiän edustajien kanssa pitää koulutuksia, tapahtumia, kutsuja ja mitähän kaikkea met keksimäkään. Tää nostaa meiän homman uuele levelille, on helppo tehä hommia kun on tilat.

Sampokeskus on pyöriny mun työ- ym kuvioissa vuodesta 2012, milloin milläkin tapaa. Oon tuolla aiemmin kertonutkin EnR kuvioista. Mie olen vain niin häpi siitä että myös meiän Oriflame tilat tulee Samppariin...meinas käyä vähän toisinki, mutta ei onneks käyny. Jos mulla on ollu Oriflamen kanssa olo että on ku kottiin ois tullu, niin Sampparista vois sanoa että olo on kovin kotosa alkaa järkkään tilat...on ko ois kottiin palannu =)

Yhteistyökuvioita on muitaki, met olima Pin Up kisassa valittemassa meiän tiimin suosikkityttöä ja yli 70% äänistä sai kaunis ja ihana plus size- ja pin up malli Maarit Halttu, hänestä tuli meiän tiimin kasvo ja tän tiimoilta tehään vielä kans yhtä jos toista.
Maarit on toiminu mm Hobby Hallin mallina
Maarit Halttu
Esko Vieruahon ottamassa kuvassa


Ja voittako kuvitella...on meilä jo sovittuna kuvioita vuuen päähän asti jotain...mutta siitä lissää myöhemmin.
Meiän motto on se että aina tapahtuu ja niin se vain on...vierivä kivi ei kuulkaa sammaloiu...ja tämmönen vanhaki nuortuu!

Taas mie kierrän tän ajatusvirran sinne ihmisiin, tänään just puhuttiin siitä kuinka tärkiää on verkostoituminen ja yhessä tekeminen...ja tää kaikkihan on sitä parhaimmillaan.
Ilman yhessä tekemistä kaikki ois tylsää, kuka jaksaa yksin puurtaa kaikessa. Sit se että kun on niitä ihania ihimisiä ympärillä joilla riittää tahtotilaa auttaa ja lähtee mukaan hulluimpiinki ideoihin niin se on ihan parhautta!


Haluasikko sie meiän tiimiin jossa tapahtuu aina jotain?
Tiiäkkö ko se käy heleposti, ei maksa mittään (jos rekisteröidyt ja teet jonku tilauksen viimeistään 21.9. torstaina), tilata sie voit vain vaikka itelle mitä tarvit ja haluat...vieläpä niin että sillon ko sie haluat. Nyt on vielä ihan huippua...ko sie lähet nyt rekisteröityyn niin saat The ONE Wonderlash ripsarin JA vapaa valintaisen tuotteen ILMASEKS.
No ekkös sieki tuu meiän tiimiin?!
Tuu vaa mukkaan, niin ei mee aika hukkaan...tästä ko rekisteöiyt niin saat kaikki hyät edut!
Menetä et mittään vaikka kokeilisit...pois sie pääset heti jos siltä tuntuu, mutta mun pittää varottaa että saattaa tää viiä isosti mukanaki <3

#oriflame #tuumeiäntiimiin #ainatapahtuu #ilovemyjob


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...