keskiviikko 6. syyskuuta 2017

POP UP

Tänään oltiin laittamassa tilaa Sampokeskuksessa. Meille avautuu Pop up kaupat jälleen, tämä on neljä kerta ja aina yhtä mukava pitää.
Meitä on paikalla aina useampia suoramyyjiä ja me tietenkin Oriflamen kanssa.


Teija ja mie ensimmäisessä POP UP kaupassa.

Tällä kertaa säpinää puuhaan tuo se, että Rovaniemellä on parhaillaan myös Kansainväliset suurmarkkinat. Ne on nyt toista kertaa ja toivottavasti sää suosii niin kuin viime vuonna.

Mie se nautin kun saa kuljailla tuommosessa miljöössä ja kuulee ympärillään eri kieliä yms.
Viime vuonna tuo kielihomma vain meinas tehä tepposet heh.
Rakastan italian kieltä, se on jotenkin niin vain ihanaa kuultavaa. Kävelin viime syksynä sitten tuolla markkinoilla itekseni ja kaks mun edessä kävelevää miestä puhu italiaa keskenään. Kuuntelin haltioituneena, mitäänhän en siis ymmärrä, mutta tykkään kuunnella.
Miehet sitten suunnisti johonkin kojuun "sisään" ja kas kehveli kun meinasin seurata perässä, onneks huomasin ennen kun pönötin siellä sisällä.

Yks koju oli hauska kans, sen pitäjä aika ajoin karjas kuten äiti konsanaan (vaikka olikin mies):"SYÖMÄÄÄÄÄÄÄN!" ja ihmiset totteli...sitä oli oikeasti suht koomista seurata.

Tänään jo vähän hilppasin siellä kojujen seassa kun kävin kioskilla pop upista...ja voi kun tuli jo niin hyvä fiilis.

Tämä meidän pop uppailu on tosiaan jo neljäs kerta ja joka kerta tuntuu niin kivalta roudata kamat paikoilleen ja alkaa "kaupan tätiksi". On ollut aivan mielettömän mahtavaa kun Sampokeskus on mahdollistanut tämän!

Mie olen aikasemmissa hommissani tehnyt myös yhteistyötä "Sampparin" kanssa ja kaikki on aina lutviutunu hyvin. Meil oli pari kesää aiemman puuhani kanssa kesäkahvila Lordin aukiolla joka on Sampokeskuksen edessä ja sen touhun aikainen toimisto oli heidän tiloissa ja eräänki kerran puuhattiin jos jotain siellä. Olipa meillä kerran hyväntekeväisyysjärjestön kans flashmob siellä.

Olekohan lienet ollu helppoheikin ja torimuijan risteytys joskus entisessä elämässä. Tiiä häntä, mutta markkinameiningistä mie tykkään.

Rovaniemeläiset ja muutkin huudeilla kuljailevat, tulkaa ihmeessä moikkaileen meitäkin Sampokeskukseen sisälle...paikka jossa kesällä toimi koirakahvila...sieltä löydät pop uppaajat =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...