torstai 14. syyskuuta 2017

Trintsessa elämää =D

Mulla oli tänään hemmottelupäivä...kävin laitattaan Riikalla kynnet Studio Hunerissa.
Menin kerranki niin että tee mitä haluat, ku ylleensä mulla on väri ja malliki kuvana mukana minkälaiset mie haluan.
Ja aaaaaettä mie sitten tykkään näistä syssyvärisistä kynsistä!

Viikolla mie komensin ton mun siipan parturiin samaiseen paikkaan ja täytyypi sanoa että nuortu kummasti ko tuli nuorekkaampi malli hiuksiin.

Mie oon ite käyny kans Hunerilla leikkauttaan mun hiuksia ja siinä ootellessa seurasin sällin otteitta leikatessa ja jovainki mie olen sitä mieltä jotta tarkka mies ja tekniikka hallussa!

Vaikka mie oon aika "jätkämäinenki" niin mulla on erittäin vaffa trinsessa puoliki, mie tykkään puleerata välilä enemmältiki. Meikkaaminen mulla jäi sillee päällensä tuon EnR:n aikoihin...tarpeeks monta kertaa ko kattot ommaa kuvvaa jostain netistä tai muualta ja toteat että voi tziizuz että voiki ihiminen olla kulahtaneen näkönen...niin jovain se laittaa tekemään tiettyjä liikkeitä heh.

Emmie ennää samoihin tilanteisiin onneks jouvu, mutta tuo jäi vaan päälle...mullon alaston olo jos mie oon jossain liikkeellä iliman pakkelikerrosta...NIH!

Ihonhoito son ollu mulle aina semmonen asia että nojoo, kerran vuuessa viikon jaksan ja sehä on sitte siinä. Ei mulla tosin ollu tuotteitakaan joista oisin tykänny. Aikanaan oli semmonen sarja ko Nanoel jota ostin yhdestä kempparista aina...aikanaan kun kyseinen kemppari lopetti, niin loppu mun ihonhoitoki ko en jaksanu enkä raskinu alakaa ettimään sarjaa joka mulle sopis.

Vuos sitte kö mie tähän Oriflameen lähin mukkaan, niin oli ihanaa kun meille edustajille oli oman tiiminvetäjän kautta mahollisuus kokkeilla eri sarjoja...miehän heti otin kaikki testiin mitä silloin oli...no en ihan mutta kuiten.NovAge seteissä on ikäSUOSITUKSET...tai mie piän niitä enemmän suosituksina kun kiveen hakattna tottuutena. Mie olen käyttäny sarjaa True Perfection jossa on ikäsuositus 20+ (mulla nuita plussia on vaan paaaaaaaaljon)
Oriflamen sivulla tästä kerrotaan näin:"NovAge True Perfection –ihonhoitolinja on kehitetty pyyhkimään pois kiireisen elämäntyylin jälkiä ja viivästyttämään ensimmäisten ryppyjen ilmestymistä. Sen on kliinisesti todistettu tekevän ihosta täydellisen – kosteuttamaan ihoa, heleyttämään ja pienentämään ihohuokosia."Lisätietoja löytyy täältä

Jo vain mulla on juonteita, ryppyjä ja maan vetovoima on kuulkaa teheny paljon tähän naamaan. Siltikki tämä oli se joka tuntu omimmalta ja kun mie tätä olin käyttäny jottain pari viikkoa niin sei ollu yks eikä kaks jokka kysy että mitä mun naamalle on tapahtunu...hihkasin yleensä:"Vain mie ja Oriflame tiiämä" =D
No ei...kerroin mie jotta mie oon ottanu tuon ihonhoitorutiinin omakseni ja se on auttanu ihoa hyvään kuntoon. Ja voittako kuvitella mie oon nouattanu tuota rutiinia jo vuuen...HYVÄ MIE!

Nyt tuli uus sarja NovAgelle - Bright Sublime ja miehän sen testiin otin, mulle tuo oli hippasen ehkä liian "tömäkkä" voiteiltaan...PAITTI silmänympärysvoide...se jää käyttöön. Mulla kun ei ole enää mitkään silmäpussit vaan kyllä nää on säkit ja tummat semmoset...tuo ihana tuote on kuulkaa vaalentanu näitä jätesäkkejä...ja pienentänykki, ehkä kohta voin puhua jopa silmäkasseista.
Tästä setistä Oriflamen sivut kertoo näin:"NovAge Bright Sublime on tehokas ihonhoitolinja, jonka on kliinisesti todistettu vaalentavan tummia läiskiä, kirkastavan ja tasoittavan ihonväriä sekä silottavan juonteita ja ryppyjä. Ympäristötekijät, kuten UV-säteily, saa ne tummenemaan entisestään. Bright Sublime sisältää huippuluokan kasveihin perustuvaa tekniikkaa, joka kohdistuu melaniinin tuotantoon ja auttaa häivyttämään tummia läiskiä sekä ehkäisemään uusien muodostumista." Lisätietoa löytyy täältä

Tosiaan lukuunottamatta tuota silmänympärysvoietta, mie palaan takas tuohon 20+ sarjaan - True Perfection.
Näissä seteissä on putsari, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi, päivä- sekä yövoide.
Se mikä oli ihan parasta, ko mie olin jo edustajana niin miehän sain nuot erittäinki mukavaan hintaan.
Esmes tuo True Perfection on oikeesti arvoltaan 168 euroa...siis jos joku haluaa ostaa tuote tuotteelta nuo. Esitteessä nuot on settinä hintaan 99 euroa ja  tadatadadaaaaaaa edustajana mie sain nuot hintaan 63 euroa, kun vuoden vaihteeseen asti on kamppanja tästä meille edustajille.
Sitte tuon hinnanhan mie tienasin sillä ko mie oon edustajana myyny tuotteita...siinä sivusa mie oon tienannu yhtä jos toista.

NovAge settejä on useampia, muttemmie nyt täsä yhteyessä niistä puhu enempiä ko net ei ollu mulle, mun iholle semmosia että mie oisin saanu WOHOOO efektin niinkö mie näistä sain.
Mutta kyllä mie väitän että lähes jokkaiselle iholle näistä omansa löytyy!


Yks mun ehottomat lemppari ihonhoidossa on nämä
kaks tuotetta...NovAge Hydr Calm silmämeikin putsari, niin loistava tuote jolla jopa mieki saan kaikki pois silmistä ja ilman mittään hillitöntä kirvelyä. Toinen on NovAge Micro Exfoliating kuorintavoie joka ei ole semmonen raastinrauta vaan hellävaranen ja kuitekki kuorii. Nämät nyt sattuu olemaan vielä toivetarjouksena eli saa älyttömällä hintaa ko ostaa muuta esitteestä 25 eurolla, tään tarjouksen sie näet tästä jos nämät sinua kiinnostaa.

Saatto se olla että tämän puuhan myötä minusta tulee täysverinen trintsessa...or not =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...