torstai 5. lokakuuta 2017

Meeeeno lippu, meeeeeno lippu...mulla kauas meno lippu oooooon ♪♫♪♪♫

Mieitte Las Vegasissa


Nyt onki tovi ollu hilijaiseloa tällä blogirintamalla, ollu taas jos jonkimoista haipakkaa.

Viime viikko meni roadtripillä, lasken paikallisekki kaupat siihen...ma K-Supermarket Ounasrinne, ti Oriflame kutsut, ke Rinteenkulma, to S-Market Pellossa ja pe S-Market Ranualla.
Lauantai piti olla kotipäivä ja että teen jottain materiaalia sunnuntain koulutukseen...no toisin kävi.

Facebookin roskalavalle lävähti silmien etteen aaaaaivan ihana sohova, kattokaa ny ko tää on ko karkki <3

  Pakkohan tuo ihanuus oli lähteä pelastamaan meiän Oriflame tiloihin. Sattui olemaan tuttu joka tästä joutu luopumaan ja met otima tämän mielellämme meiän hellään huomaan.

Sununtaina oli sitten se koulutus ja siinähän kävi niin että mun osuudesta tuli tynkä, toooosi tynkä, sattuneesta syystä. Tosin paljon tärkiämpää oliki se mitä mun kollegani piti...tuotekoulutusta ja hällä vahva tietotaito niistä 8 vuuen kokemuksela.

Sittehä mie olenki ollu ko pysäkilä, tuomonen rykäsy on kuulkaa aika hemmetin väsyttävä ja ko ehä mie mikkään nuori tytönhupakko ennää ole...son vain pakko myöntää että jovainki se ikäki alakaa näkymään tämmösissä rykäsyissä.

Mutta lähemäpä vähän toisenlaisele "roadtripile" =)
Kellekkään ei liene epäselevää että mie olen vuosia tehny suoramyyntiä, ensiks melkeen 5 vuotta PartyLitessä ja nyt sitte vuuen verran Oriflamessa.

Elokuussa 2015 mie olin eka kertaa PartyLiten konferenssissa ja hippasen pää pyörällään kun oli niin mahoton show ja tapahtuma. Jossain kohtaa julkistettiin seuraava matkahaaste mie halvaannuin tuijottamaan näkyä lavalla, toimitusjohtaja Marko Saarenkanta oli pukeutunu Tom Jonesiksi ja takana kuva LAS VEGASISTA!

Kuiskasin mun vieressä istujalle:"Tuonne mie lähen!" Mun teiniajoista asti ollu unelma oli siinä - Las Vegas! En mie ihan sillä sekunnilla itekkään uskonu että mie sen teen, muttako tämmöselle hullule joka rakastaa haasteita lyötiin eteen tommonen haaste, niin teinhän mie sen!

Monta kertaa matkan varrela mie olin lyömässä hanskoja tiskiin ja luovuttamassa, ei minusta ole tätä tekkeen. Seija mun ihana linjajohtaja tsemppas isosti, autto ja tsemppas...samoin kaks kollegaa Paula ja Arja, ihanat ihimiset. Kun mulla oli olo että tästä ei tuu mittään ja mie en vaan pysty enkä ossaa...aina joku näistä kolmesta nosti mut jaloilleen ja tsemppas.

Yks tallennus mullon jääny mieleen lähtemättömästi. Tilaus piti tallentaa klo 24:00 mennessä ja kyseessä oli joku tärkeetäkin tärkeempi tallennus...ei meinannu tekniikka olla mun kaveri ja ko mie sen vihdoin sain tallennettua ja katoin tilauksen kelloaikaa joka oli 23:59:59 niin mulla pääs itku ja aloin täriseen =D

Tuon matkan tekeminen oli iso, ISO ponnistus...jos mie sen pelkälä myynnillä oisin teheny (onneks oli muutakin millä pysty pisteitä kerräämään), niin myytyä ois pitäny saaha 50 000 euron eestä puolessa vuuessa. Mutta mie tein sen, mie tienasin tarvittavat 50 pistettä ja siinä matkala mie nousin yksikön päälliköks. Mun tiimissä oli uskomattoman mahtavia tyyppejä useita, tarve ko vaati niin met kääräsimä yhessä hihat ja aloima töihin. Mahtavia mimmejä ja toisaalta isosti ikävä noita aikoja ja ihmisiä.

Kesäkuussa 2016 mie starttasin suureen maailmaan, kerron joskus täälä vähän tarkemmin reissusta...mutta jo vainki sie rahala pääset vaikka mihin, mutta semmosiin bileisiin mitkä tuolla oli...ei niin vain onnistukkaan päästä. Alla pari kuvaa ja video amazin partyista.


Vasemmalla uima-altaan reunalla istun valkea pusero päälläIkinä minkään matkan en usko vetävän vertoja tälle reissule...useammastaki syystä. Tuo tulee varmaan aina oleen mulle se THE MATKA <3

No mutta...miksikäs se mie näitä vanahoja muistelen nyt, no siksikö mie oon ihiminen joka syttyy haasteista. Tarpeeksi houkutteleva haaste niin mie varmaan meen oikiasti sen kuulusan harmaan kiven läpi.

Oriflameahan mie aloin tekeen isommin ko oli rekrytointi haaste Roomaan, siihen aikaan keikuin kahen firman välillä ja senhän sannoo järkiki että ei sitä kumpaaki pysty tekkeen hyvin ja se haaste meni sitte sivusuun. Mie siinä välissä sisuunnuin ja tuli muitaki muuttuvia tekijöitä jotka ratkas sen että mie keskityn Oriflameen tulevaisuuesa.

Eipä aikaakaan ko tuli uus matkahaaste - Välimerenristeily...päätin heti että tuonneha mie lähen. Tännään siitä tuli totta, että mie sen sain tehtyä ja etuajassa...ollaan hippasen yli puolenvälin kamppanja aikaa ja mun oma matka varmistu tännään...jakson/parin päästä saan varmaanki tehtyä avecille matkan kans. Ja niin met siipan kanssa matkaama Välimerele 2018 kesälä.

Minun aiemmat ulukomaanmatkat on rajottunu tuohon Haaparannale...no ei oommie vähän pidemmäläki Ruottisa käyny =D
Ja kerran mie kuulkaa pääsin Itävaltaan, Wieniin...parasta siellä oli Praterin huvipuisto, modernintaiteen museo ja maauimala...tiättäkö miks..
No mie olin 9 vuotias ja tuo reissu oli oikiasti isän opintomatka. Isä teki elämäntyönsä teatterin lavastajana ja tuolla Itävallan reissula met kierreltiin päivät museoita ja illat istuima teatterissa, baletissa tai oopperassa. Mitäpä lottoatta minkä verran nuo kiinnosti tuon ikästä...no ei kiinnostanu ei
Nyt jos mie pääsisin tuomoselle reissule niin mie oisin onnesta kuuskulmasena ja nauttsin satasela!

Mut minusta on niin ihana ko mie voin tehä hommia joista mie nautin ja sitä tekemälä mie tienaan tämmösiä reissuja. Mie tavallinen persaukinen tallaaja jolla ei muuten ois mahollista matkustaa...niin mie saan tällä tavalla tehtyä reissuja...ja emmie usko että Oriflamenkaan reissu mikkään tavallinen pakettimatka on...niin tienaan vielä tämmösiä reissuja! Jos mie tähän kykenen niin jovainki kykenee kuka vain!
Mie rakastan tämmöstä hommaa jossa sie voit iha ite päättää mitä sie teet ja miten...mitä sie tienaat ja mitä sie saat!

Mulla on vielä onni ollu matkasa että tässäki puuhassa on aivan uskomattoman ihana tiimi mukana mun kans tekemäsä...yksinhän minen ole mittään, kukkaan ei meistä ole! Meilä on hyä meininki tehä hommia...mulla ainaki ja mie toivon että tiimiläiset on sammaa mieltä.
Keksimä ite, omale porukale aina jotain kivaa...unohtamatta sitä mitä teemä. Jo vainki mie kiitän tässäki tiimiläisiä jokka tänki romaanin erehtyy lukemaan...kiitos kun oletta 💗💗💗

Nyt on mukava laittaa nukkumaan ja uneksimaan ens kesän risteilystä....ja siitä kaikesta mitä täsä
vielä matkan varrela onkaan eessä! Just nyt ja tässä...mie oon kauhian onnellinen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viva Las Vegas

Multa on nyt pari semmosta ihmistä jotka tietää mitä kaikkea tapahtu reissussa, pyytäny että mie tän Las Vegas jutun kirjottasin ja tässäp...